Yayınlanma Tarihi: 10-04-2018

Kalite Komisyonu çalışmaları kapsamında; 09 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 13:30’da (Tınaztepe Kampüsü) İşletme Fakültesi Konferans Salonunda “Üniversite sıralamasında kullanılan ulusal ve uluslararası endeksler hakkında bilgilendirme toplantısı” yoğun katılımla gerçekleşti.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. İlgi KARAPINAR’ın açılış konuşması ile başlayan bilgilendirme toplantısında, Prof. Dr. Okan TUNA ve Öğretim Gör. Serkan UZMEN “Girişimcilik ve Yenilikçilik Üniversite Endeksi”, Prof. Dr. Metin KOZAK “Üniversite Sıralamasında Kullanılan Uluslararası Endeksler” hakkında bilgilendirme sunumlarını paylaştı.

Soru ve cevapların ardından, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. İlgi KARAPINAR kapanış konuşmasıyla, Prof. Dr. Metin KOZAK, Prof. Dr. Okan TUNA ve Öğretim Gör. Serkan UZMEN’e katkılarından dolayı “Teşekkür Belgelerini” vererek toplantıyı sona erdirdi.

“Girişimcilik ve Yenilikçilik Üniversite Endeksi” sunumu için lütfen tıklayınız
“Üniversite Sıralamasında Kullanılan Uluslararası Endeksler” sunumu için lütfen tıklayınız.