“Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi” kullanıcılarına açıldı.

Yayınlanma Tarihi: 16-12-2022

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemizin Kalite Güvence Sistemini geliştirmek ve iç paydaş geri bildirimlerini almak üzere her yıl uygulanan,  “Eğitimde  Kalite  Ölçme  ve  Değerlendirme”  çalışmaları  kapsamında  yürütülen  ve  yine doldurulması gönüllülük esasına bağlı  olan “Öğrenci Ders Değerlendirme” Anketleri 15 Aralık 2022 – 15  Ocak  2023  tarihleri  arasında,  (DEBIS) üzerinden ANKETLER bölümünde önlisans ve lisans öğrencilerine açık kalacaktır.

Sizlerin değerli görüş ve düşüncelerinizden elde edilecek verilerin, üniversitemizin her alanda daha iyi eğitim ve hizmet verebilmesi için planlanacak iyileştirmelere önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir. Bu nedenle anket uygulamasına katılımınız önemlidir.

Ankete katılımlarınızı bekler,  göstereceğiniz ilgi ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.