Öğrenci Memnuniyet Anketi ve Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi Kullanıcılarına açılmıştır.

Yayınlanma Tarihi: 08-01-2024

Üniversitemizin Kalite Güvence Sistemini geliştirmek ve iç paydaş geri bildirimlerini almak üzere her yıl uygulanan, doldurulması gönüllülük esasına bağlı olan Öğrenci Memnuniyet Anketi 15 Aralık 2023- 26 Ocak 2024 tarihleri arasında Dokuz Eylül Bilgi Sistemi (DEBIS) üzerinden ANKETLER bölümünde kullanıcılarına açılmıştır.

Eğitimde Kalite Ölçme ve Değerlendirme çalışmaları kapsamında yürütülen ve yine doldurulması gönüllülük esasına bağlı olan Öğrenci Ders Değerlendirme Anketleri de 15 Aralık 2023 – 26 Ocak 2024 tarihleri arasında, Dokuz Eylül Bilgi Sistemi (DEBIS) üzerinden ANKETLER bölümünde ön lisans ve lisans öğrencilerinin kullanımına açılmıştır.

Anketlerden elde edilecek veriler, üniversitemizin her alanında daha iyi eğitim ve hizmet verebilmesi için planlanacak iyileştirmelere önemli katkılar sağlayacaktır.

Göstereceğiniz ilgi ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.